Новий iPad mini отримає дисплей від Samsung — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий iPad mini отримає дисплей від Samsung

Технології&Авто
654
Майбутнє покоління iPad mini отримає довгоочікуваний дисплей Retina, а можливо, і різні колірні рішення задньої панелі, повідомляє видання The Wall Street Journal з посиланням на джерела, знайомі із ситуацією. Розмір дисплея залишиться колишнім – 7,9 дюйма, а його виготовлювачем, ймовірно, стане компанія Samsung.
Раніше повідомлялося, що Apple розглядає компанії LG і Sharp в якості виробників дисплеїв для своїх планшетників, але в “яблучній” компанії, мабуть, вирішили додати до цього списку Samsung, щоб забезпечити потрібні обсяги поставок. Екрани для нинішньої моделі iPad mini поставляють LG і AU Optronics.
За неофіційними даними, майбутній iPad mini 2 збереже дизайн попередника, але отримає кілька варіантів кольорів задньої частини корпусу. На даний момент “яблучні” міні-планшети випускаються тільки в чорному і білому кольорах.
Оновлений гаджет з’явиться у продажу протягом одного з трьох останніх місяців нинішнього року. Раніше в пресі писали, що новинку слід очікувати лише наступного року.
Кількома тижнями раніше в DigiTimes заявили, що компанія LG вже запустила виробництво Retina-панелей для iPad mini, так що реліз iPad mini Retina варто чекати вже в жовтні. А аналітик Мінг-Чі Куо, який часто видає прогнози щодо найближчих планів “яблучної” компанії, переконаний, що вихід mini відбудеться не раніше 2014.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас