Кидай палити і... Вставай на лижі з Finance.UA та Activ Sport! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кидай палити і... Вставай на лижі з Finance.UA та Activ Sport!

990
Шановні читачі Finance.UA, повідомляємо, що крім квитків на найпопулярніші концерти, ми також починаємо розігрувати серед наших користувачів сертифікати на навчальні спортивні програми.
Цього року партнером Finance.UA є школа карвінгу Activ Sport.
В Activ Sport навчальні програми різних рівнів (включаючи програми для дітей і новачків!) в Україні, Польщі, Італії, кращі інструктори, бездоганна репутація. У нас будуть місця в майже кожній лижній школі, а це приблизно вісім-десять програм за лижний сезон.
Найближча програма - на шкільні осінні канікули з 27.10 по 03.11 в Масо Корто (Італія). Розіграш буде відбуватись серед усіх охочих на нашому Форумі.
Розігрується два квитки, які отримає Переможець. Витрати на проїзд, візи, харчування, проживання, скипас за рахунок Переможця. Finance.UA та Activ Sport дарують тільки саму школу і медичне страхування під час навчання. За посиланням можна приблизно зрозуміти загальні витрати на Масо Корто.
Ми вважаємо, що це буде цікаво і корисно не тільки досвідченим лижникам, але й тим, хто давно хотів підняти свій рівень у карвінгу, а ще просто любителям активного відпочинку як новий досвід.
Пишіть на форумі, хто хоче взяти участь у розіграші на першу школу в Масо Корто. Заявки приймаються до п'ятниці 21.09, до 17:30. Переможець буде визначений шляхом лотереї, о 18:00 цього ж дня. Переможець отримає 2 місця в школі Activ Sport.
Слідкуйте за нашими оголошеннями! Нагадаємо, що вже більше 200 наших користувачів виграли квитки на найцікавіші культурні заходи України: балет Сухішвілі, концерти Х'ю Лорі, 3G, Костянтина Нікольського, Григорія Лепса, Статусу КВО і багатьох інших. Найближчим часом розпочнеться збір заявок на концерти Seal і групи Accept!
Завжди вдячні за Вашу увагу, колектив Finance.UA
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас