Чавес подарував будинок тримільйонному передплатнику в Twitter — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чавес подарував будинок тримільйонному передплатнику в Twitter

472
Президент Венесуели Уго Чавес подарував жительці країни, яка підписалася на його Twitter і стала тримільйонним читачем, будинок.
Наталія Вальдів’єсо в середу дізналася, що уряд вирішив подарувати їй будинок після того, як 19-річна дівчина стала тримільйонним "фоловером" Чавеса в сервісі мікроблогів Twitter в понеділок, передає видання Milenio.
Дівчина родом з венесуельського курортного острова Маргарита, і новий будинок їй подарують саме на цьому острові.
У середу до молодої жительки країни прийшла делегація, яку очолював кандидат від партії влади на пост губернатора цього острова Карлос Мата, щоб повідомити про майбутнє вручення ключів від нового житла.
"Тепер у неї, завдяки боліваріанському уряду, буде новий будинок, що демонструє любов Чавеса до свого народу", - заявив кандидат у губернатори.
У свою чергу, Вальдів’єсо також розчулилася і зізналася в безмежній любові до лідера країни. "Хочу сказати, що я його люблю, шлю йому свої поцілунки, які повинні допомогти президенту у відновленні здоров'я і підтримці міцності духу", - сказала Вальдів’єсо.
Уго Чавес завів акаунт в сервісі Twitter 27 квітня 2010 р. Два мільйони передплатників у мікроблогу президента виявилося 31 серпня 2011 року. Тоді Чавес особисто зателефонував людині, яка підписалася двохмільйонною, а також подарував їй комп'ютер.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас