Жінки, "пануючі" в побуті, страждають від нестачі сексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жінки, "пануючі" в побуті, страждають від нестачі сексу

Казна та Політика
125
Американські вчені дійшли висновку, що жінки, які вважають за краще всі рішення в домашніх справах приймати самі, не радячись з чоловіком, часто страждають від нестачі сексу. Про це повідомляє Daily Mail.
Владним жінкам доводиться чекати на секс зі своїм чоловіком в 100 разів довше, ніж їх більш демократичним подругам. На сексуальне життя подружжя негативно впливає ситуація, коли жінка сама приймає рішення щодо планування сімейного бюджету, покупки продуктів, візитів до друзів та інших домашніх справ.
Співробітники Блумберзької школи громадського здоров'я при університеті Джонса Хопкінса в Балтіморі американському дійшли такого висновку після дослідження, в якому брали участь мешканки шести африканських країн. У цих державах подружні ролі чітко розмежовані - жінки або приймають всі рішення по домашньому господарству самі, або разом з чоловіком.
Дослідження виявило зв'язок між ступенем домашньої влади, яка є в руках у жінки, і якістю її сексуального життя. Як пояснює один з організаторів дослідницького проекту, помічник професора Мішель Хіндін, у жінок, за якими завжди залишається останнє слово в спілкуванні з другою половинкою, час між сексуальними контактами з чоловіком збільшується від 3 до 100 разів в порівнянні з дамами, які радяться зі своїми чоловіками.
Хіндін висловлює впевненість у тому, що жінки, які панують в домашніх справах, намагаються взяти ситуацію під контроль і в спальні. Її колега Кері Мунтіферінг зазначає, що це дослідження допоможе представницям прекрасної статі поліпшити своє сексуальне життя, зробивши його приємним і безпечним.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас