Прокуратура шукає й майно родичів Тимошенко й Луценко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура шукає й майно родичів Тимошенко й Луценко

Кримінал
826
Генеральна прокуратура заарештувала квартири та автомобілі Луценка та Тимошенко. Те саме стосується й рахунків і частини майна екс-міністра внутрішніх справ, загалом на суму понад 1 мільйон 700 тисяч гривень, тоді як збитки, завдані ним державі, оцінюють лише в мільйон гривень.
Сам підсудний слова представників ГПУ підтвердив, каже, наразі не має права розпоряджатися чотирикімнатним помешканням та трьома машинами. На Луценкові в генпрокуратурі не спинилися - арештували частину власності й інших високопосадовців, проти яких порушено кримінальні справи. Зокрема й Юлії Тимошенко. Проте в яку суму оцінюють заблоковані активи екс-прем'єр-міністра, в ГПУ повідомити відмовилися. Та зазначили, якщо знайдуть ще якесь майно, зроблять те саме й з ним.
"Процес виявлення майна обвинувачених це процес не одного дня. Безперечно що правоохоронні органи працюють для того, щоб встановити все майно, яке оформлене на родичів, на підставних осіб і так далі. Фактично по всіх кримінальних справах, які сьогодні направлені до суду на майно обвинувачених накладений арешт", - заявив Михайло Гаврилюк, заступник Генерального Прокурора. Повідомляє телеканал UBR.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас