Компанія "Проспект Інвестментс" виводить Інтернет - Трейдинг на новий рівень! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія "Проспект Інвестментс" виводить Інтернет - Трейдинг на новий рівень!

Казна та Політика
953
SmartPAD UA - професійна торгово-аналітична програма, яка створена спеціально для користувачів Apple iPad. Перевагою нового софту для інвесторів є легкість, швидкість, зручність і, нарешті, найголовніше - можливість проводити торги в будь-якому зручному для Вас місці, оснащеному точкою доступу до Інтернету.
Ця програма дозволяє трейдерам отримувати біржову інформацію і здійснювати операції на торгових майданчиках, повністю керувати своїм портфелем в режимі online, знайомитися з аналітичними матеріалами та рекомендаціями по ринку. Програма призначена для зручного та швидкого доступу до широкого кола інформації по фінансових ринках, перш за все українського, і виконання торгових операцій на УБ і ПФТС.
У програмі SmartPAD UA є:
1) Ваша особиста таблиця котирувань, яка відображає стан цікавих для Вас фінансових інструментів, побудова за нею графіків (день, тиждень, місяць, 6 місяців, рік);
2) Щоденні аналітичні огляди інвестиційної компанії "Проспект Інвестментс";
3) Періодичні огляди аналітиків компанії "Проспект Інвестментс" і брокерської групи "ITinvest - Проспект" ("Світові ринки", SmartWEEK та інші);
4) Інтегрована стрічка економічних новин України;
5) Рекомендації по основним фінансовим інструментам українського ринку;
6) Форум компанії "Проспект Інвестментс";
SmartPAD UA - новий продукт в лінійці технологічних нововведень для Інтернет-Трейдингу від компанії "Проспект Инвестментс". Це перша торгова програма, що стоврена під Apple для роботи на українському фондовому ринку. Створюючи даний термінал, ми були націлені на те, щоб зробити торгівлю наших клієнтів максимально комфортною та доступною в будь-якому місці. Перші успіхи торговельно-аналітичного терміналу SmartPAD UA, розробленого нашим російським партнером компанією ITinvest, були зафіксовані в Росії вже через тиждень: вийшов на друге місце в рейтингу завантажень фінансових продуктів для "планшетників" в Росії.
Сподіваємося, що українські інвестори в повній мірі оцінять зручність і всі переваги SmartPAD UA, ставши клієнтом "Проспект Інвестментс".
Більш детальну інформацію про компанію Ви можете отримати на нашому сайті: www.prospect.com.ua
Телефонуйте за номером: за телефоном: 3 (044) 569 15 55; (097) 167 82 03; (095) 791 29 49; (063) 790 20 65.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас