Спробуйте нову версію Домашніх Фінансів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спробуйте нову версію Домашніх Фінансів

Казна та Політика
2115
Команда проекту "Домашні Фінанси - home.finance.ua" повідомляє про вихід у публічному тестовому режимі нової версії системи:
"Останні кілька місяців ми були повністю поглинені роботою над новою версією системи. При її створенні ми намагалися використовувати найсучасніші технології та підходи до створення веб-аплікацій. Нова версія системи - як і попередня - працює через веб-браузер. Але її інтерфейс організований так само як звичайна програма для Windows: діалогові вікна, головне меню програми, тулбари, редагування комірок таблиць "на місці", контекстні меню при натисканні правої кнопки миші -все, до чого звик звичайний користувач комп'ютера.
Нова версія Домашніх Фінансів працює без перезавантажень сторінок. Тепер вам не потрібно чекати довгого відкриття різних фінансових звітів чи обробки внесення чергової операції - все відбувається практично миттєво.
Крім того ми окремо подбали про те, щоб система могла працювати на повільних Інтернет-з'єднаннях або ж навіть частково offline. При відсутності з'єднання з Інтернет у системі є можливість вносити операції з відкладеним збереженням їх на сервер.
В цілому концепція ведення домашньої бухгалтерії, запропонована новою версією системи "Домашні Фінанси - home.finance.ua ", залишилася незмінною. Але при цьому в ній з'явилася велика кількість нових можливостей: редагування комірок таблиць "на місці", планування бюджету "з компенсацією", групове редагування операцій, скасування внесених змін, аналіз виконання бюджетного плану в абсолютних показниках і у відсотках, внесення нових операцій з будь-якого документа системи та багато чого іншого.
Нова версія системи доступна за за адресою www.home.finance.ua/v2. Випробувати нову версію в дії можна або авторизувавшись під своїм акаунтом, або увійшовши в демонстраційний акаунт"
- Команда проекту "Домашні Фінанси - home.finance.ua "
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас