Піреус Банк пропонує унікальний сервіс управління декількома рахунками за допомогою платіжної картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Піреус Банк пропонує унікальний сервіс управління декількома рахунками за допомогою платіжної картки

Казна та Політика
665
Відтепер клієнти Піреус Банку зможуть "прив’язати" до 7 рахунків до однієї платіжної картки та самостійно управляти ними через банкомати
На початку 2011 року Піреус Банк в Україні запропонував своїм клієнтам унікальний сервіс управління декількома рахунками за допомогою платіжної картки. Новий розширений функціонал платіжної картки Visa від Піреус Банку дасть змогу клієнту вільно користуватися коштами, розміщеними на декількох рахунках із різними умовами обслуговування. З нового року клієнт, маючи лише одну картку (Visa Classic або Visa Gold), емітовану Піреус Банком в Україні, зможе самостійно здійснити переказ коштів між своїми рахунками ( включно з поточним рахунком, зарплатним рахунком, рахунками "Вільний доступ" та "Вільний", а також пенсійним рахунком), зняти готівку та отримати інформацію стосовно 10 останніх транзакцій у будь-який час не заходячи до відділення. Ці послуги наразі доступні лише через банкомати Піреус Банку. Піреус Банк входить у банкоматну мережу АТМоСфера, і його клієнти зможуть використовувати цю мережу для зняття коштів зі свого основного рахунку. Крім того, отримати інформацію стосовно стану своїх банківських рахунків можливо, зателефонувавши до цілодобового контакт-центру Піреус Банку (0 800 30 888 0).
Клієнт також може активувати послугу SМS-інформування про операції, проведені за додатковими рахунками. Нова послуга дозволить підвищити безпеку розрахунків, адже всі операції з карткою у торгівельній мережі та банкоматній мережі інших банків будуть виконуватись лише із коштами, що знаходяться на основному рахунку (тобто рахунку, до якого була випущена платіжна картка). Ці заходи дозволять максимально убезпечити кошти клієнта, розміщені на основному та додаткових рахунках, від шахрайства.
"Завдяки новій пропозиції від Піреус Банку в Україні платіжна картка клієнта стає "ключем" до всіх його рахунків, в тому числі ощадних та поточних, що значно спростить та полегшить управління своїми коштами. Крім того, завдяки рівню захищеності рахунків клієнт зможе не турбуватися про безпеку своїх рахунків", - повідомив заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні Іліас Музакіс.
Нова банківська послуга доступна для фізичних осіб – резидентів та нерезидентів. Нею зможуть скористатися як вже існуючі клієнти, що мають рахунки або користуються іншими сервісами Піреус Банку, так і нові клієнти. Для цього їм необхідно завітати до найближчого відділення Піреус Банку, відкрити бажані рахунки та оформити безкоштовну заявку на прив’язку рахунків до картки.
"Наразі ця пропозиція від Піреус Банку в Україні є унікальною для українського ринку, адже наразі жоден інший банк не пропонує клієнту цю послугу на подібних умовах", - розповів Іліас Музакіс.
Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 57 млрд 600 млн євро і власним капіталом 3 млрд 400 млн євро (станом на 30.09.2010). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.
В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам.
Довідка. Банк є членом Асоціації українських банків, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.
Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка "5") від незалежного рейтингового агентства "Кредит-рейтинг", що характеризує здатність банку вчасно і в повному обсязі виплачувати вклади.
Прес-служба Піреус Банку в Україні
Андрій Сахно
тел./факс: +38(044)495-8888
За матеріалами:
Піреус Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас