У центрі Києва реконструюють фонтани — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У центрі Києва реконструюють фонтани

605
Столична мерія має намір здійснити реконструкцію фонтанів. Також буде побудований комплекс фонтану у Деснянському районі. Про це говориться у розпорядженні Київської міської держадміністрації, оприлюдненому на сайті КМДА.
За документом, реконструкції підлягають: каскадний фонтан на вул. Червоноармійськый, 119, овальний фонтан на вул. Хрещатик, 25, а також комплекси фонтанів на Майдані Незалежності - біля будівлі профспілок і з боку монумента незалежності.
Крім того, у складі проекту Реконструкції паркової зони і встановлення пам'ятного знаку пам'яті жертв Чорнобиля у четвертому мікрорайоні житлового масиву Вигурівщина-Троєщина буде побудовано комплекс фонтану у Деснянському районі Києва.
Головним замовником із проектування, будівництва та реконструкції фонтанів визначено Головне управління капітального будівництва КМДА.
Нагадаємо, з бюджету Києва цього року за рахунок перерозподілу коштів виділять 400 тисяч гривень на проектні роботи із реконструкції чотирьох каскадних фонтанів у центрі столиці.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас