В українських потягах з'явиться вай-фай та кава з льодом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В українських потягах з'явиться вай-фай та кава з льодом

1886
В Україні у нових швидкісних поїздах буде вай-фай і сучасні бари із льодогенераторами і смачною кавою, пообіцяв віце-прем'єр, міністр інфраструктури Борис Колесников.
"Туалети будуть набагато комфортабельнішими. У першому класі поїзда ціна буде майже такою самою, як економ-класу літака. У другому класі ми сподіваємося вкластись у 250-350 гривень, залежно від міста. Тобто якщо другий клас експреса Київ-Харків, що йде 6 годин, коштує 120 гривень, то другий клас швидкісного поїзда, що йде в два рази швидше, коштуватиме в два рази дорожче - близько 250 гривень", - пояснив віце-прем'єр.
"У того ж "Хюндай" є поїзди КТС, які можуть йти із середньою швидкістю 250-300 кілометрів на годину і проходити відстань до Харкова за півтори години, до Львова - за дві години, до Донецька - за три години. Але, по-перше, для цього потрібні дороги - нові, із захисною сіткою, за яку не попадуть не лише люди, але і сторонні предмети. По-друге, для цього потрібний рівень життя громадян, який дозволить платити за цей квиток. Сьогодні квиток із Токіо на відстань 100 км. в обидва кінці коштує 200 доларів", - зазначив Колесников.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас