Приватбанк відкрив відділення в Чернівцях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк відкрив відділення в Чернівцях

Кредит&Депозит
195
На сьогоднішній день у Вінницькій області працює 30 відділень Приватбанку, що надають повний комплекс послуг корпоративним і індивідуальним клієнтам регіону. Як повідомили представники Вінницької філії банку, наприкінці грудня було відкрите нове відділення Приватбанку в смт. Чернівці, одним із пріоритетних напрямків роботи якого стане обслуговування бюджетних організацій, приватних осіб і кредитування сільськогосподарських підприємств району. За словами банкірів, пропонований банком комплекс найсучасніших послуг дозволить новому відділенню вже на початку 2003 року зайняти лідируючі позиції на ринку банківських послуг у Чернівецькому районі Вінницької області.
Довідка:
Вінницька філія Приватбанку входить у четвірку найбільших банківських установ регіону. Станом на 18.12.2002р., у Вінницькій області працює 30 відділень Приватбанку, з яких 3 у Вінниці і 27 у районних центрах області.
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 374 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 572 банкомата, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас