В 2003 році полтавські вчителі будуть одержувати зарплату за допомогою пластикових карт Приватбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В 2003 році полтавські вчителі будуть одержувати зарплату за допомогою пластикових карт Приватбанку

84
У рамках розширення програми співробітництва з бюджетними організаціями по впровадженню сучасних банківських технологій, Приватбанк приступив до впровадження проекту по виплаті заробітної плати за допомогою пластикових карт в установах освіти Полтави. За словами представників Полтавського головного регіонального керування Приватбанку, більш дев'яти тисяч співробітників установ шкільної і дошкільної освіти будуть одержувати заробітну плату з використанням пластикових карт Приватбанку.
Як повідомили у відділі шкільної і дошкільної освіти Полтавського міськвиконкому, з 1 лютого 2003 планується цілком виключити використання наявних коштів при виплаті заробітної плати й інших виплат полтавським педагогам. Це дозволить не тільки оптимізувати видачу заробітної плати, але й істотно знизити витрати на банківське обслуговування.
На сьогоднішній день Приватбанком укладені зарплатні договори з найбільшими установами бюджетної сфери Полтави і Полтавської області. Власниками пластикових карт Приватбанку є кожен шостий полтавчанин, до послуг яких POS термінали в більш ніж 400 підприємств торгівлі і сервісу, 13 банкоматів і 25 пунктів видачі наявних.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. На сьогоднішній день банк обслуговує більш 3,3 млн. рахунків фізичних осіб. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 374 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережа обслуговування пластикових карт: 564 банкомата, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас