Приватбанк уклав зарплатний договір з Центром радіаційної медицини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк уклав зарплатний договір з Центром радіаційної медицини

Фондовий ринок
77
Філія "Розрахунковий центр" Приватбанку й один з найбільших медичних закладів країни - Науковий центр радіаційної медицини Академії медичних наук України, підписали договір про реалізацію зарплатного проекту, у рамках якого більш 1 700 медичних і наукових співробітників центра стануть власниками пластикових карт Приватбанку.
Як повідомив директор філії Сергій Кулигін, на сьогоднішній день це вже третій договір з лікувальним закладом загальнодержавного масштабу, притягнутим на обслуговування в рамках реалізації загальбанківської програми по роботі з бюджетними організаціями. Раніше підписані зарплатні договори з Головним клінічним госпіталем Міністерства оборони України і Центральним госпіталем Міністерства внутрішніх справ України
Для успішного просування даного зарплатного проекту на території центра буде встановлений банкомат.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. На сьогоднішній день банк обслуговує більш 3,3 млн. рахунків фізичних осіб. Національна сеть банківського обслуговування Приватбанку включає 1 374 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережа обслуговування пластикових карт: 564 банкомата, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. У місті Києві в дійсний період функціонує 75 банкоматів.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас