Приватбанк відкрив Центр мікрокредитування на Центральному ринку м.Дніпродзержинська — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк відкрив Центр мікрокредитування на Центральному ринку м.Дніпродзержинська

232
Приватбанк відкрив новий Центр мікрокредитування малого бізнесу на Центральному ринку Дніпродзержинська (Дніпропетровська обл.). Як повідомили в Дніпродзержинській філії Приватбанку, пріоритетним напрямком роботи Центра буде надання кредитів підприємцям, що працюють, чи має офіси на території ринку. Крім того, новий Центр мікрокредитування буде працювати в тісному співробітництві з міським профспілковим комітетом приватних підприємців.
За словами банкірів, відкриття Центра мікрокредитування Приватбанку буде сприяти розвитку малого і середнього бізнесу в Дніпродзержинську, розширенню числа торгових точок приватних підприємців і збільшенню обсягу продажів. При цьому, процедура видачі кредиту в Центрі максимально спрощена, часткою підприємцям можливе надання кредитів наявними, а кожному клієнту гарантований індивідуальний підхід.
На сьогоднішній день Дніпродзержинська філія Приватбанку займає лідируючі позиції в регіоні. Філія обслуговує більш 3 000 корпоративних клієнтів і понад 50 тисяч рахунків фізичних осіб. Кредитний портфель філії складає 26,4 млн. грн., у тому числі мікрокредити -1,44 млн.грн. у экв.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. Поточне сальдо портфеля мікрокредитів Приватбанку станом на 01.12.2002р. перевищило 28 млн. дол. США в еквіваленті. Кількість мікрокредитів, виданих суб'єктам малого бізнесу, складає більш 5 тис. Для обслуговування приватних підприємців у системі Приватбанку працює 70 Центрів мікрокредитування у всіх регіонах України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 368 філій і відділень по всій території країни.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас