Приватбанк відкрив новий офіс Керченської філії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк відкрив новий офіс Керченської філії

Фондовий ринок
70
Приватбанк відкрив новий офіс своєї філії в м. Керч (Крим), що дозволило філії запропонувати клієнтам якісно новий рівень обслуговування. За словами представників Керченської філії, у новому офісі створені всі умови для обслуговування як корпоративних, так і приватних клієнтів, на рівні європейських стандартів. При цьому, одним з головних напрямків роботи філії є впровадження комплексу найсучасніших послуг для фізичних осіб. Крім оформлення депозитних внесків, оплати комунальних послуг, одержання і відправлення грошових переказів, випуску й обслуговування пластикових карт, сьогодні жителі і гості міста можуть скористатися послугами споживчого кредитування (програми "Житло в кредит", "АвтоКредит за 30 хвилин", "Розстрочка"). За словами представників філії, споживче кредитування користається великою популярністю в жителів міста і дає можливість підприємствам-партнерам банку збільшити обсяги продажів побутової техніки й інших товарів. З початку 2002р. приріст кредитного портфеля фізичних осіб склав більш 200%. Обсяг коштів фізичних осіб, притягнутих Керченською філією Приватбанку, збільшився на 40%.
Пріоритетним напрямком роботи Керченської філії Приватбанку є розвиток мережі відділень. На сьогоднішній день у місті діють 6 відділень банку і 2 банкомати. У 2003 році планується відкриття ще 3 відділень.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі 1 360 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас