Приватбанк упроваджує зарплатний проект в обласному керуванні пожежної охорони Житомира — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк упроваджує зарплатний проект в обласному керуванні пожежної охорони Житомира

Фондовий ринок
79
Приватбанк приступив до впровадження спільного зарплатного проекту з Житомирським обласним керуванням пожежної охорони. Як повідомив директор Житомирського регіонального керування Приватбанку Дмитро Дереча, у рамках спільного проекту планується випустити близько 770 пластикових карт для працівників пожежної охорони області.
За словами Дмитра Деречі, одним із пріоритетів роботи банку в Житомирі є розширення мережі обслуговування пластикових карт. Зокрема, у грудні 2002 року регіональним керуванням Приватбанку встановлений новий банкомат в оживленому центрі Королівського району міста, що став четвертим банкоматом Приватбанку в Житомирі. У 2003 році банк планує установити банкомати в 5 найбільших районах Житомирської області, що дозволить заповнити дефіцит сучасних банківських послуг у регіоні.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. На сьогоднішній день банком емітовано більш 1,9 мільйона карт, що складає 42% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Національна мережа обслуговування пластикових карт Приватбанку включає 534 банкомати, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі 1 360 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас