Приватбанк установив новий банкомат у Кіровограді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк установив новий банкомат у Кіровограді

Фондовий ринок
101
У рамках програми розширення мережі обслуговування пластикових карт, Кіровоградська філія Приватбанку установила новий банкомат у приміщенні Кіровоградського Державного технічного університету (КДТУ). За словами представників Кіровоградської філії банку, новий банкомат встановлений у рамках реалізації проекту обслуговування бюджетних організацій по видачі заробітної плати і стипендій з використанням пластикових карт. При цьому, крім одержання наявних, банкомати Приватбанку надають можливість клієнтам одержати широкий комплекс додаткових послуг (прийом оплати за послуги операторів мобільного зв'язку KYIVSTAR, UMC, GOLDEN TELECOM).
У даний час у Кіровоградській області функціонує 4 банкомати Приватбанку. На початку 2003 року планується установити ще два нових банкомати в приміщенні Кіровоградського педагогічного університету і Державної податкової адміністрації.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. На сьогоднішній день банком емітовано більш 1,9 мільйона карт, що складає 42% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Національна мережа обслуговування пластикових карт Приватбанку включає 534 банкомата, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі 1 360 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас