Гендиректор ММК ім. Ілліча: Комбінат буде об'єднуватися з кимось — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гендиректор ММК ім. Ілліча: Комбінат буде об'єднуватися з кимось

1073
Генеральний директор ВАТ "Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча" Володимир Бойко сьогодні під час зустрічі з Президентом Віктором Януковичем розповів про ситуацію, що склалася на комбінаті. За словами керівника підприємства, йдеться про "колосальну рейдерську атаку" на ММК, яка почалася ще при колишньому уряді і триває вже рік. Про це ІМК повідомили в прес-службі Глави держави.
Від імені трудового колективу ММК В.Бойко звернувся до Президента з проханням розібратися в ситуації.
Генеральний директор ВАТ також спростував інформацію про продаж підприємства: "Я ніколи нічого не продавав і не продаю... Зараз, думаю, і Президентом, і урядом буде вжито низку заходів з метою захисту колективу і подальшої боротьби з цією рейдерською атакою".
На переконання керівника підприємства, в ситуації, що склалася, перш за все треба "все розставити по місцях" і залучити винних до відповідальності.
"Далі ми об'єднуватимемося з кимось, тому що інакше комбінат імені Ілліча, який не має своєї сировинної бази, просто загине. Визначимося, з ким будемо об'єднуватися, оскільки ми просто не зможемо самі вижити в цей суворий час", - сказав В.Бойко.
За його словами, йдеться також і про те, що продовжуються кризові явища в металургійному комплексі України, отже, ММК має ще і складнощі із замовленнями.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас