Тігіпко відзначає необхідність спрощення системи бухгалтерського обліку і звітності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко відзначає необхідність спрощення системи бухгалтерського обліку і звітності

Казна та Політика
641
Віце-прем'єр-міністр з економічних питань Сергій Тігіпко відзначає необхідність спрощення системи бухгалтерського обліку і звітності при проведенні економічних реформ у країні.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби віце-прем'єр-міністра.
"Реформуючи економіку, Україні потрібно синхронізувати своє законодавство з сучасними міжнародними стандартами. Першим кроком в цьому може стати спрощення системи бухгалтерського обліку і звітності", - передає прес-служба слова Тігіпка на зустрічі з представниками німецької консультативної групи з питань економічних реформ в Україні.
Під час цієї зустрічі її учасники обговорили заходи, які необхідно прийняти для дерегуляції економіки країни.
Тігіпко також відзначив важливість оптимізації податкового законодавства країни для поліпшення бізнес-клімату і врахування успішного міжнародного досвіду для гармонізації цього законодавства зі світовими стандартами ведення бізнесу.
У свою чергу керівник цієї консультативної групи Рікардо Джуччі відзначив, що реформування застарілої системи бухгалтерського обліку і звітності сприятиме поліпшенню інвестиційної привабливості України, а спрощений бухгалтерський облік дозволить українським підприємцям значно заощадити гроші й час.
Як повідомляло агентство, зараз питання бухгалтерського обліку регулюються законом "Про бухгалтерський облік і фінансову звітність".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас