У Німеччині виявлено велику мережу неплатників податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині виявлено велику мережу неплатників податків

704
В Німеччині почалася великомасштабна акція з виявлення осіб, які ухиляються від сплати податків. Як повідомляє агентство DAPD, задіяно більше тисячі поліцейських і слідчих, перевірки і обшуки проходять на 230 об'єктах на території всієї країни. Йдеться про групу підприємців з приблизно 50 фірм, що займалися торгівлею квотами на забруднення повітря. Підозрювані купували такі права за кордоном, а потім перепродавали їх через посередницькі фірми і таким чином ухилялися від сплати податку із обороту, пояснив представник прокуратури.
За даними агентства dpa, збиток оцінюється як мінімум в 180 мільйонів євро. У зв'язку з розпочатим розслідуванням генпрокуратура наклала арешт на майно підозрюваних, у тому числі на банківські рахунки і цінні папери. Обшук був також проведений в головному офісі Deutsche Bank у Франкфурті-на-Майні.
Представник найбільшого в Німеччині фінансового інституту підтвердив факт проведення обшуку, проте спростував повідомлення, що з'явилися в ЗМІ, про затримання трьох співробітників банку. Прокуратура поки утримується від коментарів, посилаючись на інтереси слідства.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас