З 11 травня "Київенерго" почне відключення гарячої води — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 11 травня "Київенерго" почне відключення гарячої води

608
З 11 травня компанія "Київенерго" починає щорічні роботи з гідравлічних випробувань теплових мереж, під час яких в столиці частково припинятиметься гаряче водопостачання. Про це повідомили в Департаменті корпоративних комунікацій АК "Київенерго".
Випробування теплових мереж проходить за встановленим графіком. Так, з 11 по 25 травня випробування теплових мереж проводитимуться частково в Голосіївському, Шевченківському, Печерському, Подільському районах (це центральна частина міста і житлові масиви Виноградар, Мостицький). З 11 по 31 травня випробування проводитимуться частково в Святошинському районі (житлові масиви Біличі, Новобіличі, Академмістечко, частково Святошин, Галагани).
В "Київенерго" нагадали, що у зв'язку з випробуваннями теплових мереж гаряче водопостачання буде припинено, починаючи з 18.00 10 травня. Щодо графіка подальшого випробування теплових мереж, компанія інформуватиме житлові організації і ЗМІ.
"Щорічні випробування не лише додають незручностей киянам, але і вимагають значних коштбів компанії на проведення всього комплексу робіт. Але, на жаль, ми не можемо відмовитися від цих робіт, адже за відсутності модернізації теплових мереж, яку повинна здійснювати міська влада, щорічні випробування - єдиний спосіб зменшити кількість пошкоджень взимку", - відзначив технічний директор АК "Київенерго" Олександр Зайцев. За його словами, торік завдяки виявленим під час випробувань пошкодженням кількість ремонтів під час опалювального сезону скоротилися на 600 випадків.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас