Новицький: Кабмін переніс заводу "410 цивільної авіації" на 1 рік термін повернення до стабфонду 10 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новицький: Кабмін переніс заводу "410 цивільної авіації" на 1 рік термін повернення до стабфонду 10 млн грн

173
Кабмін України переніс заводу "410 цивільної авіації" на 1 рік термін повернення до стабілізаційного фонду 10 млн грн. Про це повідомив міністр промислової політики України Володимир Новицький. Таке рішення було прийняте Кабінетом міністрів України.
"Змінено графік повернення грошей, виділених торік із стабілізаційного фонду, - 10 млн грн. Ці гроші брали для того, щоб виконати роботи із підготовки до контракту з Індією. А індійські літаки не прилетіли в жовтні, як передбачалося. Чекаємо в кінці лютого - на початку березня. Гроші, які передбачалося повертати, вони мали бути зароблені. Тому на рік продовжили терміни повернення - до I кварталу 2011 р.", - сказав В.Новицький.
Нагадаємо, 15 червня 2009 р. Україна та Індія домовилися про модернізацію, переобладнання і капітальний ремонт на українських підприємствах літаків Ан-32 індійських ВПС. Було укладено контракт на суму близько 400 млн. дол. Термін виконання контракту становить 5 років 4 місяці. Очікується, що за цей час в Україні буде виконаний капітальний ремонт 40 літаків, а також до Індії будуть надані комплекти на проведення вказаних робіт ще на 65 літаках. Ця робота покладена на дев'ять українських авіазаводів, у тому числі на "410-й завод цивільної авіації". Головним розпорядником серед українських заводів був визначений АНТК ім. Антонова.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас