У Києві з Гідропарку зроблять "Діснейленд" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з Гідропарку зроблять "Діснейленд"

1532
Через два роки мерія планує провести масштабну реконструкцію Гідропарку. До Євро-2012 в рамках програми "Київ як спосіб життя" в Гідропарку мають з'явитися водні гори, канатна дорога, яку назвуть трамваями, що літають, декілька пішохідних мостів і острів атракціонів - київський Діснейленд, повідомляє видання "Сегодня".
"Зараз проект на стадії обговорення. Будуть громадські слухання, а під всі гідні ідеї будуть оголошені архітектурні й інвестиційні конкурси", - сказав заммера Ігор Добруцький.
Планується, що Гідропарк зв'яжуть пішохідним мостом з Дніпровським спуском. А на схилах Дніпра в районі однойменної станції метро з'явиться станція канатки - трамваї, що літають, повезуть народ через Дніпро в Гідропарк. У районі ресторану "Млин" з'явиться невеликий аквапарк з водними горами. Швидше за все, їх буде не більше семи - п'ять крутих для дорослих, а дві - для малят.
Крім того, в районі Матвіївської та Венеціанської заток зведуть декілька пішохідних містків у романтичному стилі. А там, де зараз розташований Лунапарк, зроблять великий "острів атракціонів" з величезними американськими горами, лабіринтами і кімнатами страху, відзначає видання.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас