Ображені китайці хочуть відсудити у Шарон Стоун 1 млрд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ображені китайці хочуть відсудити у Шарон Стоун 1 млрд доларів

550
Більше тисячі потерпілих у результаті травневого землетрусу в Китаї подали позов проти Шарон Стоун з наміром відсудити у відомої акторки мільярд доларів.
Приводом до такого позову з боку потерпілих стала заява 50-річної акторки, у якій вона назвала Сичуанський землетрус покаранням за погану карму влади Китаю. За словами адвоката позивачів, своїм необережним висловлюванням голлівудська зірка образила людей, що постраждали в землетрусі.
Нагадаємо, що висловлювання голлівудської зірки Шарон Стоун на фестивалі в Каннах викликали хвилю обурення в громадян Китаю. Акторка припустила, що причиною землетрусу, що відбувся 12 травня 2008 року, стала погана карма влади КНР, що конфліктує із прихильниками незалежності Тибету.
Пізніше була опублікована заява голлівудської акторки Шарон Стоун, у якій вона вибачається за свої слова.
Організатори Шанхайського міжнародного кінофестивалю оголосили Шарон Стоун персоною нон ґрата через її висловлювання із приводу Сичуанського землетрусу.
Духовний лідер Тибету Далай-лама заявив, що не згодний із заявою акторки Шарон Стоун про те, що причиною Сичуанського землетрусу в Китаї стала погана карма влади країни, що конфліктує із прихильниками незалежності Тибету.
Як повідомлялося, число жертв Сичуанського землетрусу, що відбувся 12 травня 2008 року, перевищує 69 тисяч чоловік. Зниклими без вісти вважаються майже 18 тисяч жителів провінції.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас