3-й форум Фінансових директорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

3-й форум Фінансових директорів

369
15 квітня відбудеться 3-й форум Фінансових директорів "Управління холдингом через фінанси. Керівництво до дії", організатором якого виступає компанія ІНТАЛЄВ. Управління фінансами в багаторівневих компаніях припускає використання специфічних методик та інструментів. Учасники форуму довідаються про реальні проекти з впровадження систем керування фінансами в українських і російських компаніях, побачать, як формалізувати процес планування та збору даних із всіх підрозділів, як контролювати та враховувати фінансові потоки усередині організації, як транслювати методологію обліку з одного підрозділу в інший.
На заході будуть розглядатися не тільки інструменти, які допомагають досягти прозорості і ясності у фінансах, але й з якими складностями доводилося стикатися компаніям, а головне, які можливості відкривають такі системи керування для фінансового директора і компанії в цілому.
Програма форуму - тут
Вартість участі: для представників цільової аудиторії Вхід ВІЛЬНИЙ (за умови попередньої реєстрації на сайті компанії - www.intalev.ua ).
За підтримки: ІА "Економічні новини", headhunter.com.ua, www.VlasnaSprava.info, журнал "Фінансовий директор", журнал "Управлінський облік і бюджетування", журнал "Історії УСПІШНИХ компаній і людей".
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас