Тимошенко очолила групу з реформування міжбюджетних відносин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко очолила групу з реформування міжбюджетних відносин

Казна та Політика
139
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко очолила міжвідомчу групу з питань реформування міжбюджетних відносин. Про це Тимошенко сказала, відкриваючи нараду з мерами малих міст.
"Хочу вас проінформувати, що в уряді створена робоча група на чолі із мною за участю Міністерства фінансів, Міністерства економіки, що буде займатися питаннями міжбюджетних відносин. Прийшов час реформувати міжбюджетні відносини на системній основі", - сказала Тимошенко.
Вона відзначила, що Кабмін готує зараз зміни державного бюджету на 2008 рік, які має намір передати на затвердження Верховній Раді наприкінці лютого-початку березня.
За словами Тимошенко, Кабмін хоче максимально врахувати пропозиції органів місцевого самоврядування при підготовці змін у держбюджет-2008.
Прем'єр також відзначила, що Кабмін створив робочу групу на чолі з міністром регіонального розвитку та будівництва Василем Куйбідою з розробки концепції державної регіональної політики.
Крім того, за словами прем'єра, при уряді починає працювати група з підготовки змін у тендерне законодавство.
Тимошенко закликала представників місцевої влади делегувати своїх представник у перераховані робочі групи.
Як повідомлялося, Тимошенко має намір найближчим часом відвідати всі регіони України для того, щоб ознайомитися з основними їхніми проблемними питаннями та пропозиціями при розробці змін у державний бюджет на 2008 рік.
Рада зобов'язала Кабмін до 1 березня внести в парламент законопроект про внесення змін у держбюджет-2008 для його вдосконалення.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас