Построить систему Balanced Scorecard на предприятии собственноручно – это реально — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Построить систему Balanced Scorecard на предприятии собственноручно – это реально

202
Побудувати систему Balanced Scorecard на підприємстві власноруч – це реально
Сучасні теорії менеджменту нараховують багато підходів щодо стратегічного управління організацією. Одним із таких методів є управління компанією за логікою Balanced Scorecard. Сьогодні біля 50% компаній із переліку журналу „Fortune” визнають ефективність цієї системи. Зараз цей інструмент набуває популярності і в Україні.
2-4 листопада у Міжнародному інституті бізнесу (МІБ) відбудеться семінар „Balanced Scorecard власноруч”. Семінар включає у себе дві частини: перша – присвячена вивченню системи Balanced Scorecard; друга – розгляду практичної методології побудови її у компанії. Це допоможе кожному учаснику семінару отримати одразу знання та навички необхідні для управління компанією за системою Balanced Scorecard.
Чому система управління за логікою Balanced Scorecard має успіх серед менеджерів? Система дозволяє керівнику компанії розробити збалансовану стратегію у вигляді плану необхідних дій, донести стратегічні цілі до кожного співробітника, оцінювати ефективність кожного підрозділу у реалізації стратегії відповідно до збалансованих показників, пов’язати між собою систему показників та мотивацію персоналу.
Автор та тренер семінару „Balanced Scorecard власноруч” Владислав Толкач, є керівником департаменту контролінгу Інституту приватизації та менеджменту (Мінськ, Білорусія), викладачем програми Executive MBA Академії підприємництва та менеджменту ім. Леона Козьминського (Варшава, Польша). Пан Толкач має великий досвід корпоративного навчання та консалтингу - більше 20 проектів в Росії, Білорусії та Україні.
Додаткова інформація на http://www.iib.com.ua/actionopen.asp?cid=&act=169&ns або за тел (044) 456-3700, ел. адресою: marketing@iib.com.ua
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас