Достигни успеха в финансовом менеджменте - получи квалификацию СIMA! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Достигни успеха в финансовом менеджменте - получи квалификацию СIMA!

291
З 2004 року Міжнародний інститут бізнесу пропонує навчання за програмами британського The Chartered Institute of Management Accountants (СІМА), підготовку до здачі іспитів для отримання кваліфікації СІМА та організацію комп’ютерного тестування для отримання сертифікату СІМА. Заняття проводяться у вихідні дні два рази на місяць.
Заснований у 1919 р. у Великобританії, на сьогодні CIMA є світовим лідером у галузі підготовки фахівців з фінансового менеджменту.
Програми СІМА надають учасникам: ·Кваліфікацію, що визнана у всьому світі ·Навчальні програми, що являють собою динамічне сполучення практичних та стратегічних предметів сучасного фінансового менеджменту ·Вміння і навички, які дозволяють визначати і контролювати майбутнє компанії ·Розвиток стратегічних, управлінських і аналітичних навичок ·Можливості ефективного розвитку кар’єри
Випускники програм СІМА працюють у галузях фінансів і фінансового менеджменту, консалтингу та проектному менеджменту. Велика кількість випускників займають посади фінансового директора чи керівника компанії.
Після закінчення трьох рівнів кваліфікації СІМА, ви отримаєте звання АСМА (Associate of the Chartered Institute of Management Accountants). Це зробить Вас бажаним кандидатом на зайняття важливих керівних позицій у компанія як в Україні, так і за кордоном. Для отримання Сертифікату СІМА з бізнес-обліку, необхідно здати іспити з 5 предметів базового рівня (комп’ютерне тестування).
Для отримання Диплому СІМА з управлінського обліку необхідно здати іспити з 8 предметів проміжного рівня (іспити здаються у письмовому вигляді два рази на рік – у травні і листопаді одночасно у всіх країнах).
Додаткову інформацію Ви можете отримати на сайті СІМА - www.cimaglobal.com, або в Міжнародному інституті бізнесу за телефоном (044) 4563700 (контактна особа – Максим Шкільов).
Набір на програму ще триває. Поспішайте!!!
По материалам:
МІБ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас