Банк "Хрещатик" запускає власний процесинговий центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" запускає власний процесинговий центр

Фінтех і Картки
229
Банк "Хрещатик" в липні 2007 року вводить в експлуатацію власний процесинговий центр, що дозволить значно розширити спектр послуг банку.
"Це дозволить нам на якісно новому рівні впровадити комплексне обслуговування для клієнтів - держателів платіжних карток банку", - зазначає голова Правління банку "Хрещатик" Дмитро Гриджук.
У рамках цього проекту буде встановлено повнофункціональний процесинговий комплекс SmartVista, впровадження якого дозволить випускати та обслуговувати платіжні карти міжнародних і національної платіжних систем як з магнітною смугою, так і чипові EMV-карти.
Окрім цього, "Хрещатик" планує в 2007 році збільшити емісію платіжних карт більше, ніж в три рази - з 80 тис. до 250 тис, банкоматів – на 75%, або на 107 - до 250.
Впровадження власного процесингу дозволить розширити послугу GSM-банкінгу, зробивши її інтерактивною - за допомогою мобільного телефону клієнт зможе управляти своїм картковим рахунком, адже ВАТ КБ "Хрещатик" є членом-принципалом міжнародних платіжних систем VISA International і MasterCard WorldWide, учасником Національної системи масових електронних платежів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас