Бензин у кредит - це реально — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бензин у кредит - це реально

Фінтех і Картки
855
Слово "кредит" стає усе популярнішим сьогодні серед українських громадян. Багато хто з нас користувалися даною послугою, або збираються це зробити. Кредити на квартири, на споживчі потреби, на автомобілі - все це вже стало звичним.
Що ще можна купити в кредит? Сьогодні, ряд автозаправних станцій по території України надають своїм клієнтам нову для вітчизняного ринку послугу - продаж бензину в кредит.
Багато автолюбителів - клієнти Укргазбанку вже змогли оцінити запропоновану новинку - картку з паливним додатком Patrol Plus.
Використовуючи таку картку, автолюбитель отримує можливість купити бензин зараз, а розплатитися за нього наприкінці місяця й дістати за це знижку.
Автоматизована система безготівкового розрахунку для АЗС , розроблена на основі смарт-карти, заслужила репутацію надійних і зручних коштів розрахунку.
Додаткові додатки на платіжній карті давно й активно використовуються за кордоном. У нас даний проект впроваджується вперше. Світова практика використання подібних карток показує, що вони користуються великою популярністю серед автовласників.
Тільки в країнах СНД мережа АЗС, які здійснюють обслуговування подібних карток, нараховує більш ніж 14000 бензоколонок. Загальна кількість смарт-карт із паливним додатком "Рetrol Plus" у країнах колишнього Союзу досягло 3 000 000 штук. Тепер, завдяки Укргазбанку, і українські автолюбителі можуть по достоїнству оцінити таке нововведення.
Сама по собі картка являє собою платіжну карту Visa або Visa Electron, на чипі якої розміщене додатковий додаток, що дозволяє здійснювати операцію на АЗС. Порядок розрахунку за придбане паливо гранично проста: сума чинених операцій списується з карткового рахунку наприкінці кожного календарного місяця. При проведенні розрахунків використається роздрібна ціна палива (ціна придбання палива за готівку) на момент здійснення покупки, з урахуванням діючої знижки. У випадку відсутності достатніх коштів на картковому рахунку надається кредит терміном на один місяць.
Слід зазначити, що розмір знижки на паливо в поточному місяці залежить від обсягу палива, що був придбаний за попередній місяць
На сьогоднішній день у даному проекті вже беруть участь автозаправні станції "ТНК", "Золотий гепард", "Найс".
Зараз мережа заправлень , на яких приймається така платіжна карта, уже нараховує біля п'ятдесяти АЗС у Києві та Київській області, а також порядку 100 АЗС в інших регіонах України
На думку користувачів картки переваги даної послуги очевидні. Не виникає питань: а чи вистачить грошей на бензин? Відпадає необхідність чекати решти при розрахунку за паливо й скорочується час розрахунку на АЗС. Та й просто приємно відчувати, що сервіс європейського рівня стає усе більш доступний українському споживачеві.
Вартість відкриття смарт-карти й термін її активації ні чим не відрізняються від звичайної платіжної картки. Все залежить від того, який тип смарт-карти вибирає користувач. Клієнти "Укргазбанку", у яких уже є платіжні картки, мають можливість відкрити додаткову чипову карту.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас