З "Газом України" повність розрахувалися 95 підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З "Газом України" повність розрахувалися 95 підприємств

Енергетика
88
Повні розрахунки за природний газ, поставлений компанією "Газ України" з початку 2007 року, станом на 27 березня забезпечили 95 підприємств теплокомуненерго (ТКЕ), або кожне 10-е.
Як повідомила прес-служба "Газа України" у вівторок, у період з 19 по 27 березня рівень розрахунків теплопостачальних підприємств із компанією за поставлений газ зріс із 52% до 56%, платіжна дисципліна покращилася в 24 регіонах країни.
Підвищення рівня оплати спожитого газу підприємствами ТКЕ стало результатом заходів, які здійснив "Газ України" у виконання рішень наради віце-прем'єр-міністра України Андрія Клюэва з керівництвом обласних держадміністрацій, що відбулося в Києві 21 березня, відзначено в повідомленні.
"Газ України", як повідомляє компанія, доручив відключити або обмежити газопостачання 292 теплопостачальним підприємствам. З них 80 підприємствам виділені обсяги природного газу для забезпечення теплом дитячих садів, шкіл і лікарень.
Регіональні підприємства з газопостачання і газифікації з доручення компанії до 27 березня обмежили поставки газу майже 700 котельням теплопостачальних підприємств-боржників.
"Газ України" і надалі буде вживати заходів, спрямовані на поліпшення платіжної дисципліни і підвищення рівня розрахунків за поставлений природний газ, відзначено в повідомленні компанії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас