Мінфін: Для придбання житла військовослужбовцям передбачено 100 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін: Для придбання житла військовослужбовцям передбачено 100 млн грн

Казна та Політика
117
На засіданні Урядового комітету з питань економічної політики під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра, Міністра фінансів України Миколи визначено механізм розподілу коштів для придбання житла військовослужбовцям. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Мінфіну.
Головним розпорядником бюджетних коштів за цією програмою є Міністерство будівництва, а розпорядниками нижчого рівня – Рада міністрів Автономної республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації. Субвенція спрямовується на будівництво житла, у тому числі на умовах пайової участі, а також на придбання житла військовослужбовцям. У держбюджеті на 2007 рік на виконання цієї програми передбачено 100 мільйонів гривень.
У зазначеному проекті постанови враховано вимоги Мінфіну, спрямовані на посилення контролю та відповідальності за цільове використання субвенції. Зокрема, передбачається, що у договорах про будівництво мають бути визначені терміни (етапи) будівництва та відповідальність будівельних компаній за порушення цих термінів.
Головні розпорядники бюджетних коштів за цією програмою повинні звітувати про її виконання щоквартально, а у разі допущення суттєвих порушень під час використання бюджетних коштів бюджетні асигнування можуть бути призупинені.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас