Янукович перелічив країни, на які повинна рівнятися Україна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович перелічив країни, на які повинна рівнятися Україна

Казна та Політика
175
Відкриваючи сьогоднішнє засідання Кабінету міністрів України, прем'єр-міністр Віктор Янукович заявив, що український уряд не рівняється на економічні показники росту європейських країн.
"Нас не задовольняють європейські показники росту ВВП на рівні 3%. Нам потрібно 7-8%", - відзначив Янукович, додавши, що тоді буде відповідний рівень життя на рівні світових показників. Прем'єр-міністр сказав про це в контексті підготовки економічної стратегії розвитку держави до 2011 року.
Прем'єр, зокрема, доручив першому віце-прем'єр-міністрові Миколі Азарову до кінця березня остаточно визначитися з підходами до початку суспільних обговорень програми.
Янукович відзначив, що зараз закінчується робота в уряді щодо розробки стратегії розвитку держави до 2011 року і доручив міністерству економіки підготувати відповідні проекти до суспільних слухань, до яких, за словами глави уряду, повинні бути притягнуті депутати від коаліції, громадські організації й політичні партії.
Прем'єр міністр України відзначив, що до цього також будуть залучатися економічні консультанти провідних країн світу. Він також сказав, що Україна повинна рівнятися на такі країни, як Фінляндія, Сінгапур, Австралія. Він не виключає, що в цей список можна також внести країни Західної Європи.
Крім іншого Янукович підкреслив, що для прикладу потрібно брати країни, де динаміка розвитку економічно забезпечується за рахунок реформ.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас