Львову загрожує соціальна та економічна криза — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львову загрожує соціальна та економічна криза

Казна та Політика
248
Держава заборгувала пільговикам Львова 15,9 мільйона гривень (близько 3,2 мільйони доларів США). Із цієї суми 13,2 мільйони гривень - заборгованість за виплату субсидій і матеріальної допомоги львів'янам за лютий 2007 року.
Про це 6 березня під час прес-конференції у Львові повідомила в.о. директора Департаменту фінансової політики, начальник управління фінансів Львівської міської ради Любов Максимович, - повідомляє кореспондент у Львові.
За словами Максимович, поки ще не виплачено матеріальну допомогу родинам з дітьми, малозабезпеченим громадянам і дітям-інвалідам, а також тимчасова державна допомога дітям - 7,1 мільйони гривень.
Є заборгованість також у частині пільг і житлових субсидій на оплату житлово-комунальних послуг - усього 5,3 мільйони гривень і т.д. Присутній на прес-конференції директор департаменту економічної політики Львівської міськради Олег Синютка заявив, що така заборгованість може спричинити негативні економічні наслідки для Львова, оскільки комунальні підприємства міста повинні якось працювати й сплачувати зарплату своїм працівникам.
"Така заборгованість може викликати соціальну й економічну кризу", - переконаний Синютка.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас