Азаров хоче знизити податки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров хоче знизити податки

Казна та Політика
579
Інтереси української економіки вимагають поетапного зниження податкового тиску. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров після засідання робочої групи з підготовки Податкового кодексу України.
"Податкова система держави не повинна бути заручником сьогоднішніх політичних кампаній. Державний діяч відрізняється від політика тим, що думає про інтереси країни, а не про вибори. Мені здається, ми домовилися з представниками всіх політичних сил, які входять до складу робочої групи, що будемо орієнтуватися саме на інтереси країни", - сказав Азаров.
За його словами, Міністерству фінансів і Міністерству економіки доручено розрахувати прогнозні показники ВВП, доходів консолідованого бюджету, а також соціальних стандартів (мінімального рівня зарплати та пенсії, прожиткового мінімуму) на 5 років наперед.
" Ми повинні підрахувати всі ці показники. Тоді визначиться різниця між тим, що ми плануємо з бюджетних проблем і тим, що ми можемо дати нашій економіці. Тоді ці 10-15 млрд доцільно буде витратити на поетапне зниження податкового тиску", - відзначив перший віце-прем'єр-міністр.
Він уточнив, що показники розрахунків повинні бути представлені до наступного засідання групи - до 20 березня 2007 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас