Турчинов: Парія Регіонів хоче перекласти на опозицію провал у тарифній політиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов: Парія Регіонів хоче перекласти на опозицію провал у тарифній політиці

Енергетика
102
Народний депутат, заступник голови фракції БЮТ Олександр Турчинов заявляє про некомпетентність віце-прем'єра Дмитра Табачника у питанні підвищення тарифів у регіонах.
Як повідомили в прес-службі БЮТ, про цьому Турчинов заявив, коментуючи сьогоднішню інформацію Табачника про найвищі комунальні тарифи в деяких містах на Заході України.
"Тарифи на опалення найбільше підвищені на Сході України, у містах, де більшість безроздільно належить Партії регіонів, - відзначив Турчинов. - Зокрема, у Донецьку вартість опалення виросла більш ніж в 4 рази, незважаючи на те, що саме там добувають найбільше вугілля в Україні". Він також відзначив, що в Харкові тарифи виросли в 4,20 рази, Луганську - 3,12 рази, Миколаєві - 4,40 рази.
Турчинов підкреслив, що уряд провалив тарифну політику, і саме завдяки планомірній роботі БЮТ тарифи були зменшені в Києві, Черкасах та інших містах і селах України.
"Це не перший випадок, коли Партія регіонів хоче перекласти відповідальність за власні провали на опозицію, - вважає Турчинов, - Їх позиція повністю стає зрозумілої, коли вони відмовляються голосувати за законодавче врегулювання тарифних питань в Україні".
Сьогодні Табачник на всеукраїнській селекторній нараді заявив, що в Україні найвищі тарифи на житлово-комунальні послуги зафіксовані в Чернівцях, Ужгороді, Кіровограді та Полтаві. За його словами, найвищий стрибок тарифів на водопостачання зафіксований у Чернівцях (в 2 рази), Полтаві (1,8 рази) і Ужгороді (1,65 рази).
За словами Табачника, у підвищенні тарифів на послуги водовідводи та теплопостачання лідирують Кіровоград, Хмельницький та Ужгород. Київ посідає перше місце з оплати за зміст будинків і прибудинкових територій.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас