Мінпаливенерго має намір ввести єдиний порядок контролю якості нафти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінпаливенерго має намір ввести єдиний порядок контролю якості нафти

Енергетика
114
Міністерство палива та енергетики України розробило проект інструкції, що встановлює єдиний порядок організації та проведення робіт, пов'язаних з контролем якості нафти та нафтопродуктів у ході їх приймання, зберігання, транспортування і відпускання.
Текст документа розміщений на офіційному веб-сайтв Мінпаливенерго.
Інструкція, у випадку затвердження в запропонованій редакції, буде поширюватися на всі групи, класи, типи та види нафти, а також типи, марки і види нафтопродуктів. Вимоги документа будуть обов'язковими для всіх органів виконавчої влади і суб'єктів господарювання незалежно від форм власності.
Передбачається, що інструкція не буде поширюватися на контроль якості нафти в ході її приймання в систему магістральних трубопроводів, її подальшого транспортування цією системою передачі із системи споживачам і перевантаження на інші види транспорту, а також на контроль якості під час виробництва нафтопродуктів.
Документ для набрання чинності повинен бути затверджений спільним наказом Мінпаливенерго та Держспоживстандарту, а також зареєстрований Міністерством юстиції України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас