Ющенко: Будівництво "Снігірівка-Одеса" треба починати у 2007 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко: Будівництво "Снігірівка-Одеса" треба починати у 2007 р.

Енергетика
209
Реалізацію проекту будівництва нафтопроводу "154-й км нафтопроводу "Снігірівка-Одеса" - МНТ (Південний)" необхідно почати в 2007 р.
Про це сьогодні на прес-конференції за підсумками зустрічі із Президентом Республіки Казахстан заявив Президент України Віктор Ющенко. За його словами, на сьогоднішній зустрічі сторони обговорювали питання про завершення в першому півріччі 2007 р. всіх формальних процедур з цього проекту для того, щоб будівництво почалося цього року. Довжина нафтопроводу становить 52 км. Нафтопровід буде використатися для поставок казахстанських ресурсів на Чорне море.
За словами Ющенко, сьогодні сторонами також обговорювалося питання про необхідність сформулювати остаточне рішення з розширення та будівництву термінала "Південний" з боку Казахстану, починаючи із другого півріччя 2007 р. Крім того, піднімалася тема будівництва нафтопереробного заводу в м. Броди.
"Тут мова йде про спільні інвестиції. Відповідні домовленості з інвесторами вже існують, і це сфера також наших спільних зусиль", - сказав Ющенко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас