Авіаперевізники та заправники прийшли до тимчасової угоди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіаперевізники та заправники прийшли до тимчасової угоди

Енергетика
101
Авіакомпанії АероСвіт і Міжнародні авіалінії України домовилися із заправниками Авіа Ойл і Кребо-Авіасервіс залишити листопадові ціни на авіапаливо до понеділка, 5 лютого 2007 року.
"Знайшовся компроміс, до понеділка включно зберігається поставка палива обом авіакомпаніям на умовах, близьких до раніше затверджених формул ціни авіапалива на 2006 рік", повідомив за підсумками наради в Міністерстві транспорту та зв'язку України прес-секретар Аеросвіту Сергій Куций.
За його словами, у понеділок переговори тривати, їх координувати буде глава Державіаадміністрації Анатолій Колісник і перший заступник міністра транспорту та зв'язку Володимир Корнієнко.
При цьому Куций відзначив, що літаки почнуть заправляти вже сьогодні ввечері, а це означає, що "ми зможемо виконати всі рейси завтра".
Нагадаємо, 30 січня повідомлялося про те, що авіакомпанії Аеросвіт і Міжнародні авіалінії України не домовилися про ціни на авіапаливо і з 1 лютого можуть призупинити польоти.
У четвер, 1 лютого, авіакомпанія Аеросвіт - Українські авіалінії скасувала рейси Київ-Львів з Борисполя і Львів-Київ через конфлікт із постачальниками авіапалива.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас