Костусєв: Дослідження проблем в авіаційній сфері буде комплексним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Костусєв: Дослідження проблем в авіаційній сфері буде комплексним

Енергетика
96
Антимонопольний комітет України проводить розслідування ситуації на ринку послуг заправки повітряних суден у зв’язку із підвищенням цін на авіапальне. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба АМКУ.
"Не чекаючи на доручення Кабінету Міністрів України, ми направили учасникам ринку власні запити аби з’ясувати, що відбувається, які ціни і чому вони саме такі. Наразі ми ретельно займаємося цим питанням і, безумовно, АМКУ скаже своє слово. Ми окреслимо межі цього ринку, побачимо частку кожної компанії, подивимося, чи займає хтось із операторів ринку монопольне становище, наскільки всі ці дії відповідають законодавству про захист економічної конкуренції, і будемо приймати рішення”, - зазначив Голова АМКУ Олексій Костусєв
Але, за його словами, комтет "має питання" й до авіакомпаній - вони самі закривають рейси, у пасажирів немає вибору.
"У мене особисто є питання до авіакомпаній. Вони переносять час і можуть відміняти рейси, тому ми займемося не лише питанням пального для цих авіакомпаній, але й поведінкою самих авіакомпаній. На які, до речі, є чимало скарг з боку пасажирів. Зокрема, з приводу того, що якість їхніх послуг далека від тих, що надаються в цивілізованому світі і які пропонують західні авіакомпанії. Ми комплексно займемося цими питаннями. Вважаю, що ми проведемо оперативні заходи. В АМКУ вже тривають наради з цього приводу", - підсумував Костусєв.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас