Медвєдєв: Росія вважає завершиними переговори з СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медвєдєв: Росія вважає завершиними переговори з СОТ

Казна та Політика
129
Перший віце-прем'єр Дмитро Медвєдєв констатував, що переговори про приєднання Росії до СОТ в цілому завершені.
"Ми виходимо з того, що ми в цілому завершили всі переговори про вступ Росії у СОТ. Це були складні переговори, вони тривали роками, але цим шляхом йшли й інші держави, які зараз досить успішно існують у рамках СОТ", - сказав Медвєдєв на прес-конференції в Давосі.
Відповідаючи на запитання про те, як він ставиться до ситуації на переговорах про приєднання РФ до СОТ із Грузією, Медвєдєв підкреслив: "Наскільки я знаю, чинними правилами (СОТ) не передбачене відкликання раніше даних погоджень із вступу у СОТ, раніше підписаних документів".
"Що ж стосується поточної ситуації у взаєминах Росії та Грузії, то, напевно, вони переживають далеко не кращий період, але тут не треба нічого драматизувати, рано або пізно все повернеться у спокійне русло, і ті непорозуміння, які існують, будуть подолані. Ми сподіваємося, що це зрозуміють і наші грузинські колеги", - сказав він.
На його думку, "тут ні в якій мері не можна нагнітати страсті і використовувати якісь конструкції, які можуть привести до неконтрольованого розвитку подій і мати провокаційне значення".
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас