Азаров: Україна і Сінгапур ввімкнули "зелене світло" двосторонньому руху капіталів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Україна і Сінгапур ввімкнули "зелене світло" двосторонньому руху капіталів

Казна та Політика
107
26 січня 2007 року в Сінгапурі підписано Угоду про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням. Про це повідомила прес-служба Міністерства фінансів.
Як повідомляється, це 67-а така Угода, підписана нашою країною.
Після церемонії підписання другий міністр фінансів Республіки Сінгапур Тарман Шанмугаратнам заявив, що між нашими країнами складаються теплі й дружні відносини у всіх сферах діяльності.
"Сінгапур - ворота Південно-Східної Азії. Після підписання Угоди про уникнення подвійного оподаткування вони відкриваються і для українського бізнесу", - сказав Другий Міністр фінансів РС.
У свою чергу Перший віце-прем’єр-міністр, Міністр фінансів України Микола Азаров заявив, що Угода з Сінгапуром принципово важлива для України.
"Фактично, це "зелене світло" для інтенсивного руху капіталів, прискореного налагодження відносин між бізнесами двох країн. Ми розглядаємо Сінгапур як високорозвинену державу, співробітництво із якою допоможе нам реалізувати далекосяжні й насправді амбітні плани економічного розвитку України", - підкреслив Азаров.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас