Закон про порядок приватизації буде підписано протягом двох днів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Закон про порядок приватизації буде підписано протягом двох днів

Казна та Політика
133
Президент України Віктор Ющенко протягом 2-х днів підпише прийнятий Верховною Радою Закон "Про порядок приватизації об'єктів державної власності" N2550. Про це сьогодні на брифінгу повідомив керівник Головної служби соціально-економічного розвитку Секретаріату Президента України Олександр Шлапак.
Шлапак відзначив, що Верховна Рада, зокрема, профільний комітет, урахували пропозиції голови держави.
"Закон завтра Президент підпише. Таким чином, з'явиться вся необхідна законодавча база для того, щоб успішної стала приватизація в році 2007", - підкреслив Шлапак.
Нагадаємо, Верховна Рада врахувала пропозиції Президента й прийняла в цілому Закон "Про перелік об'єктів права державної власності, що підлягають приватизації в 2007 році". При цьому Закон отримав нову назву "Про порядок приватизації об'єктів державної власності". За таке рішення 11 січня проголосували 294 народних депутати.
У пропозиціях Президента, зокрема, відзначалося, що прийнятий Верховною Радою України 6 грудня 2006 року Закон "Про перелік об'єктів права державної власності, що підлягають приватизації в 2007 році", не може бути підписаний у зв'язку з тим, що його окремі положення не відповідають вимогам Конституції України, законам "Про приватизацію державного майна" та "Про Державну програму приватизації". У зв'язку з цим Президент України пропонує вилучити з проекту статті 2, 3 й 4, а також змінити назву Закону.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас