Банк Москви зайнявся "дочками" в Україні та в Прибалтиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Москви зайнявся "дочками" в Україні та в Прибалтиці

Казна та Політика
223
У період з 2007 по 2009 рік Банк Москви має намір вкласти не менше 100 млн дол. у розвиток банку на Україні. Як заявив учора на прес-конференції президент Банку Москви Андрій Бородін, таке рішення було прийняте, виходячи з високих оцінок перспектив зростання українського банківського ринку. При цьому інвестиції в інші дочірні банки в колишніх союзних республіках заплановані в більш скромному обсязі. Єдиний дочірній банк, що, на думку Бородіна, зазнає недостатності капіталу, - Естонський кредитний банк.
Учора президент Банку Москви Андрій Бородін розповів про плани розвитку банку в 2007 році. Крім подальшого розширення філіальної мережі в Росії банк має намір нарощувати капіталізацію закордонних "дочок", зокрема банків на Україні та в Естонії. За словами Андрія Бородіна, український ринок розглядається як один з найбільш перспективних, тому на розвиток банку на Україні - БМ-Банку - у найближчі кілька років виділене понад 100 млн дол.
"Відносно України в нас амбіційні плани, ми розробили стратегію розвитку банку на найближчі кілька років. Ми плануємо ввійти в десятку найбільших банків України", - наголосив Андрій Бородін.
У даний момент Банк Москви володіє чотирма дочірніми банками в Білорусії, на Україні, у Латвії та Естонії. Як пояснили в Банку Москви, у цей час банки в Латвії та Білорусії мають високі показники достатності капіталу, тому яких-небудь серйозних інвестицій у ці банки в 2007 році не планується.
"Найбільш ймовірно в найближчій перспективі збільшення капіталу дочірнього Естонського кредитного банку", - додали в Банку Москви, при цьому суму інвестицій не уточнили.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас