У Кабміні задоволені показниками пенсій та безробіття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні задоволені показниками пенсій та безробіття

Казна та Політика
105
За даними Міжнародної організації праці, збільшення розміру пенсії в Україні є одним з найвищих у Європі. Про це заявив Віце-прем'єр-міністр України Дмитро Табачник.
Як повідомили в прес-службі Віце-прем'єр-міністра, Табачник підкреслив, що в 2006 році пенсія збільшилася на 12,5%, і складає сьогодні 458 грн. Разом з тим, він нагадав, що в 2004 році середній розмір пенсії складав тільки 160 грн. "Думаю, що за 2,5 роки це непоганий показник", - підкреслив урядовець.
Табачник також відзначає, що за роки незалежності України істотно зменшилася заборгованість по заробітній платі.
"Уперше заборгованість по заробітній платі в цілому по Україні, у всіх формах господарювання становить менше 1 млрд", - повідомив Віце-прем'єр-міністр. У той же час , він відзначив, що в 2006 році середньомісячна заробітна плата виросла майже на 30%, а реальні прибутки населення - на 20%.
Крім того, Віце-прем'єр-міністр підкреслив, що зростання економіки істотно знизило рівень безробіття в Україні, це, за його словами, підтверджують і дані Міжнародної організації праці.
"На сьогоднішній день в Україні показник безробіття населення складає 6%. Для порівняння, в Іспанії та Франції він складає 8,5%, у Польщі та Словаччині - майже 15,4%", - повідомив Табачник.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас