Мінфін: Україні цікавий економічний досвід Сингапуру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін: Україні цікавий економічний досвід Сингапуру

Казна та Політика
228
25 січня 2007 року Перший віце-прем’єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров зустрівся у Сінгапурі з Прем’єр-міністром, міністром фінансів цієї країни Лі Сьєн Лунгом. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Міністерства фінансів.
Сторони обговорили актуальний стан торгівельно-економічного співробітництва між країнами, обмінялись інформацією щодо планів економічного розвитку країн та визначили можливі моделі інтенсифікації відносин між Україною і Сінгапуром.
Зокрема, принципово домовлено щодо проведення ближчим часом бізнес-форумів в Україні й Сінгапурі, організації прямого авіаційного сполучення та розгляду питання щодо запровадження безвізового режиму для громадян наших країн, повідомляє відомство.
ЯК повідомляє прес-служба, під час зустрічей Перший віце-прем’єр-міністр України наголошував, що наша країна з 2007 року відновлює інвестиційно-інноваційну модель соціально-економічного розвитку, що визначає особливу зацікавленість у створенні привабливих умов для міжнародних інвесторів, послідовну і лояльну податкову політику, пріоритетне залучення до України найсучасніших технологій. В світлі цього нам особливо корисний і цікавий досвід Сінгапуру, країни, яка, практично не маючи природних ресурсів, здійснила ривок до перших місць в Тихоокеанському регіоні за рівнем економічного розвитку, створення доданої вартості у високотехнологічних секторах і на цій основі значного росту рівня та якості життя.
Микола Азаров привернув увагу найвпливовіших представників бізнес-кіл Сінгапуру до значного інвестиційного потенціалу України, планів Уряду забезпечити прискорене економічне зростання, яке супроводжуватиметься швидким росту об’єму внутрішнього ринку. Він висловив переконання, що сьогодні необхідно дуже динамічно створювати інфраструктуру для зарубіжного бізнесу, інтерес якого до України зростає, а також інфраструктуру для туризму в Україну: тобто, будувати і модернізувати аеропорти, готелі, автошляхи, вдосконалювати системи зв’язку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас