Янукович та Медвєдєв у Давосі обговорять українсько-російські стосунки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович та Медвєдєв у Давосі обговорять українсько-російські стосунки

Енергетика
104
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович і перший віце-прем'єр РФ Дмитро Медведєв мають намір обговорити актуальні питання україно-російських економічних відносин на зустрічі 26 січня в рамках Всесвітнього економічного форуму у Давосі (Швейцарія). Про це повідомили в прес-службі українського уряду. У переговорах також візьме участь глава Мінекономрозвитку РФ Герман Греф.
Нагадаємо, що напередодні у Давосі (Швейцарія) відкрився Всесвітній економічний форум. У його роботі беруть участь близько 2,5 тис. представників ділової та політичної еліти з різних країн, у тому числі понад 20 глав держав і урядів, 85 міністрів. Очікується, що центральними темами форуму стануть захист навколишнього середовища та глобальне потепління клімату.
Незважаючи на те, що кліматичні зміни у світі безпосередньо стосуються й України, іноземні бізнесмени мають намір з українськими представниками обговорити в основному вступ у СОТ і перспективи створення зони вільної торгівлі з ЄС.
Україну в Давосі 25-26 січня будуть представляти Віктор Янукович, міністр палива та енергетики Юрій Бойко, міністр економіки Володимир Макуха і перший заступник глави Секретаріату президента Арсеній Яценюк.
Янукович планує в Давосі провести двосторонні зустрічі із Президентами Азербайджану Ільхамом Алієвим, Бразилії Луїзом Інасіо Лулой да Сілвой і Фінляндії Тарьей Халонен.
Планується також зустріч Януковича із прем'єр-міністром Великобританії Тоні Блером, королем Йорданії, прем'єрами В'єтнаму, Єгипту, Малайзіїї, Пакистану.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас