Голубченко: Висновки комісії не відповідають дійсності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голубченко: Висновки комісії не відповідають дійсності

Казна та Політика
200
Перший заступник голови Київської міськадміністрації Анатолій Голубченко вважає необ’єктивними попередні висновки робочої комісії Київради з вивчення економічної обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги.
"Все це повністю не відповідає дійсності - це висновок однієї із зацікавлених сторін, об’єктивного висновку немає", - заявив Голубченко сьогодні на прес-конференції.
Перший віце-мер зазначив, що відповідно до розпорядження Київської міськадміністрації, а також відповідним рішенням Київради головою даної робочої групи є саме він. При цьому саме на його вимогу співголовою групи, а також керівниками підгруп були призначені представники опозиції.
"Всіх наших домовленостей, що працюємо разом, на прес-конференції виходимо разом наші колеги (представники опозиції) не дотримались", - наголосив Голубченко.
Він повідомив, що на нараді у вівторок з керівниками робочої групи депутатами Київради Олександром Клюсом (фракція БЮТ) і Семеном Борисенком (група Віталія Кличка) була досягнута домовленість про те, що робота групи триватиме, тому що остаточного висновку ще немає.
"І після цього оприлюднюється висновок, хоча все це повністю не відповідає дійсності", - наголосив Голубченко.
На його думку, Клюс і Борисенко оприлюднили попередні висновки робочої групи, "тому що завтрашні події вимагають, щоб сьогодні було більше галасу і менше того, що дійсно потрібно говорити
За матеріалами:
ICTV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас