Форекс - прогноз на четвер 25.01.07 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на четвер 25.01.07

Фондовий ринок
172
У четвер інтерес представляють дані з Японії, Німеччині, Франції та США.
О 01:50 будуть опубліковані дані з торговельного балансу зовнішньої торгівлі Японії у грудні. Згідно із прогнозами баланс торгівлі (без обліку сезонності) повинен вирости, що для ієни позитивний фактор. При цьому той же баланс без урахування сезонності теж повинен показати зростання. Це говорить про збільшення обсягів торгівлі, обумовленої не тільки святкуванням різдва і нового року, але й позитивними зрушеннями в промисловості. Тому ці показники можна вважати, важливими змінами в економіці, частково підтверджуючого висловлення членів Центрального Банку Японії про завершення дефляції в країні. До виходу даних з балансу ієна буде зміцнювати і якщо прогноз збудеться, то зміцнення продовжиться.
О 09:10 виходять дані про впоживчу впевненість в Німеччині. Відповідно до опитування, у січні показник упевненості повинен виявитися на більш нижчому рівні, що говорить про можливий зниження споживання. Це, у свою чергу, може викликати зниження споживчих цін та інфляції в цілому. Для євро новина негативна. Але не цей показник стане найважливішою новиною дня, а опублікований об 11:00 індикатори від інституту IFO.
У проміжку між даними з Німеччини о 09:45 стануть відомі індикатори впевненості з Франції. Дані суперечливі, тому що у січні повинен вирости лише індикатор виробничих перспектив.
До 11:00 євро все таки в ціні повинен підрости. Причиною тому позитивний прогноз за умовами в діловому середовищі Німеччини. При цьому, відповідно до досліджень від IFO, спостерігається стійка тенденція до росту як поточних умов, так і настроїв на майбутні умови у лютому. Настільки позитивний прогноз не зможе залишитися учасниками ринку не поміченим, тому до публікації євро стосовно долара може відчутно вирости в ціні. Хоча при цьому варто враховувати ступінь позитивності даних про споживчу впевненість від GFK. Якщо дані від IFO виявляться на рівні прогнозу, то зростання євро буде обмеженим. Якщо дані виявляться гіршими, то євро не впаде. Якщо дані виявляться кращими прогнозу, то євро в ціні зможе вирости.
До 15:30 учасники ринку можуть зміцнити долар, тому що в цей час виходять дані за заявками на допомога з безробіття у США. Згідно із прогнозами число заявок на посібники збільшиться. Якщо прогноз здійсниться, то ціна долара знизиться. Якщо число посібників виявиться нижче попереднього місяця, то долар зможе одержати додаткову підтримку.
Більш важлива новина з США буде опублікована о 17:00. Із прогнозних даних за грудень з вторинного ринку житла видно, що продажу будинків знижуються. Можливо це пов'язано із святами. Тому це зниження ще не можна вважати продовженням спаду на ринку житла. Негативно на долар ці дані вплинуть тільки у випадку занадто сильного зниження стосовно попереднього місяця. В інших випадках долар залишиться приблизно на тім же рівні.
Більш докладно події четверга викладені в календарі Real Trade.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас