В Давосі Янукович зустрінеться з трома президентами та прем"єрами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Давосі Янукович зустрінеться з трома президентами та прем"єрами

Казна та Політика
121
Прем'єр-міністр Віктор Янукович у Давосі на Всесвітньому економічному форумі планує зустрітися із трьома президентами, декількома прем'єр-міністрами та відвідати ланч, повідомив міністр економіки Володимир Макуха.
За його словами, у програмі прем'єра в Давосі - зустріч із президентами Фінляндії, Азербайджану, Бразилії. Крім того, заплановані зустрічі із прем'єром В'єтнаму, Єгипту та Малайзії.
Макуха повідомив, що Янукович планує зустрітися з генеральним директором СОТ Паскалем Ламі, президентом ЄБРР Жаном Лім”ером, а також генсеком Організації економічного співробітництва та розвитку Анхелем Гуріа.
Макуха також додав, що серед запланованих двосторонніх зустрічей значиться зустріч із прем'єр-міністром Великобританії Тоні Блером і королем Йорданії Абдуллой.
"Крім того, прем'єр-міністр Віктор Янукович візьме участь у пленарній сесії економічного форуму "Енергетика-2007 - нова ера нафтополітики" і ланчі на тему "Куди йде Україна?", - сказав міністр.
Український міністр назвав ланч "спеціальним заходом, на якому будуть обговорюватися основні політичні й економічні аспекти розвитку майбутнього стратегічного України".
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас